Tájékoztató

A Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége (FATOSZ) a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával egész napos falusi turizmus konferenciát szervez az Agrár- és vidékfejlesztéssel foglalkozó szervezetek, hatóságok, pályázatokat lebonyolító és végrehajtó szervezetek, falusi szállásadók és turisztikai szolgáltatók számára 2015. december 14-én, a Budapesti Gazdasági Főiskola épületében (1054 Budapest, Alkotmány u. 9-11.).

A konferencián való részvétel térítésmentes, de a terem befogadóképessége miatt előzetes regisztrációhoz kötött.
Jelentkezni legkésőbb december 8-ig, az info@falusiturizmus e-mail címen lehet.

A szakmai konferencia részletes programja és jelentkezési lapja az alábbi linken érhető el.

 

MEGHÍVÓ VIDÉKFEJLESZTÉSI FÓRUMRA

ÖNKORMÁNYZATOK, VÁLLALKOZÓK, ŐSTERMELŐK, CIVIL SZERVEZETEK, EGYHÁZI SZERVEZETEK RÉSZÉRE

A Dél-borsodi LEADER Egyesület ezúton tisztelettel meghívja Önt a 2015. október 15-én (csütörtökön) 16.00 órakor Mezőnagymihályon, az IKSZT Művelődési Házban tartandó vidékfejlesztési fórumára!

A Dél-borsodi LEADER Egyesület elkezdte a Helyi Fejlesztési Stratégia tervezését, a térségben működő civil, vállalkozói és közszféra fejlesztési ötleteinek összegyűjtését. A tervezési munkában a korábbiakhoz hasonlóan számítunk az Ön aktív közreműködésére, tisztelettel várjuk a szakmai fórumon az alábbiak szerint:

A fórum témái:

  1. 1. A 2007-2013-as programozási időszak megvalósításának tapasztalatai, eredményei
  2. 2. A 2014-2020-as fejlesztési irányok bemutatása, LEADER Helyi Fejlesztési Stratégia (HFS) tervezése, projektötlet gyűjtés

Előadó: Molnár Andrea, vidékfejlesztési menedzser DBLE

Számítunk megjelenésére!